Skip to content
OBS! Greenie #2 kan ikke leveres i ugerne 23 - 28 | Klik her for at læse mere →
OBS! Greenie #2 kan ikke leveres i
ugerne 23 - 28 | Læs mere →
Nem sundhed på arbejdspladsen og til medarbejderne

Nem sundhed på arbejdspladsen og til medarbejderne

Greenwitch har også firmaaftaler og leverer hver uge vores økologiske, flydende grøntsager direkte ud til arbejdspladserne. Hos Greenwitch gør vi nemlig en dyd ud af, at alle kan få deres daglige grøntsager, nemt. Det er uanset, hvor travlt du har det. Derfor kan du også hjælpe din arbejdsplads med en af de mange firmaaftaler, vi  udbyder. Vi ved nemlig, hvor stressende det (også) kan være på arbejdspladsen. Vi vil derfor gerne give en hjælpende hånd med grøntsagerne og energien og sundheden. 

En masse af fordelene kommer ved den værdi, som vi med vores grøntsagssmoothies skaber på din arbejdsplads. Ikke nok med at være et frisk boost af grøntsager, så er der også en masse produktive fordele. 

Vi har eksempelvis en firmaaftale med TrainAway på tredje år nu med ugentlige leveringer. Læs her, hvad Kenn, founder af Trainaway, siger om vores aftale. 

1. Hvorfor abonnerer I på Greenwitch grøntsagssmoothies? 

“Det er super nemt og fungerer perfekt som et sundt mellemmåltid. Det er en suveræn måde at få en stor andel af sine grøntsager på og er et sundt boost i løbet af en travl hverdag, hvor man ellers hurtigt kan komme til at ty til u-sunde alternativer i farten.”  

2. Hvad skaber Greenwitch for jeres arbejdsplads?
Greenwitch skaber helt klart mere sundhed og velvære på vores arbejdsplads. Vores medarbejdere oplever mere energi og god samvittighed, når de hver dag kan booste kroppen med sunde alternativer, og vi kan mærke det! “ 

3. Anvender I grøntsagssmoothies som morgenmad, måltid eller snack?
Vi anvender grøntsagssmoothies på flere måder, og det er forskelligt fra person til person. Det mest typiske for os er at tage en grøntsagssmoothie som en eftermiddags-/mellemmåltids-snack,  hvor energien typisk falder, og man har brug for et skud god, vedvarende energi til resten af dagen.” 

4. Hvilken værdi skaber Greenwitch for jer på arbejdspladsen? 

“Greenwitch skaber for os overskud på arbejdspladsen pga. nemheden og det mentale  overskud/energi, som man får af en grøntsagssmoothie.”

Du kan også få økologiske grøntsagssmoothies på din arbejdsplads, og booste jeres sundhed og forretning. Skriv blot en mail til Greenwitch på jb@greenwitch.dk

Læs også om sund smoothiegreenie og morgenmads smoothie her.

Previous article Jeg tør vove at påstå, hvorfor du er stresset..