Skip to content

Les Deux

Les Deux anvender Greenwitch smoothies på kontoret

Les Deux går meget op i medarbejdernes trivsel og sundhed, og der får de en hjælpende hånd med et B2B smoothie-abonnement hos Greenwitch

Den danske tøj-komet, Les Deux, stiftet af Andreas von der der Heide tilbage i 2011, går meget op i medarbejdernes sundhed, trivsel med videre. Andreas har tilmed været privat kunde i mange år, men ønskede at give sine medarbejdere den samme tilgang til hurtig og nem sundhed på kontoret. 

 

Læs her, hvad Andreas, founder og CEO af Les Deux, mener om Greenwitch Smoothie ordningen på kontoret.

Andreas von der Heide drikker Greenwitch smoothies privat og på kontoret

Jeg holder mig sund på farten med Greenwitch. Jeg har en travl hverdag med både familie, tre børn, forretning og en del udlandsrejser, og jeg nyder mine grøntsagssmoothies, der gør min sundhed nem!– Andreas, co-founder af Les Deux.

 

Les deux kontoret holder sig sunde med greenwitch smoothies

 

 

Andreas har været privat abonnent hos os igennem flere år, og nu har han indgået en ordning, så hans medarbejdere også kan begynde at få del i den nemme sundhed på arbejdspladsen gennem en virksomhedsaftale. Jeg har været så glad for at se, hvor godt alle medarbejderne tager imod sunde initiativer!”, siger Andreas.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med en B2B aftale på dit kontor eller arbejdsplads!

Vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere til mere sundhed, energi, overskud og god samvittighed på arbejdspladsen.

Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

En virksomhedsaftale med fokus på sundhedsfremme kan give mindre sygefravær, færre arbejdsrelaterede problemer og mere energi og velvære. Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

 

Vi kan levere hver mandag i tidsrummet 08.00 - 15.00

Hvor mange I ønsker afhænger af, hvor mange medarbejdere I er.Vi tilbyder altid en opstartsperiode, og vi kommer med glæde ud og fortæller jer og jeres medarbejdere om vores produkter.For at høre nærmere skriv til os på jb@greenwitch.dk

Vi samarbejder med en række spændende virksomheder, hvor vi giver adgang til hurtig og nem sundhed på arbejdspladsen. Vi er meget glade for at kunne levere til b.la. Les Deux, TrainAway, NREP, Traede m. fl.