Skip to content
OBS! Greenie #2 kan ikke leveres i ugerne 23 - 28 | Klik her for at læse mere →
OBS! Greenie #2 kan ikke leveres i
ugerne 23 - 28 | Læs mere →

Les Deux

Les Deux anvender Greenwitch smoothies på kontoret

Les Deux op i medarbejdernes trivsel og sundhed, og derfor de en hjælpende hånd med et B2B smoothie-abonnement hos Greenwitch

Den danske tøj-komet, Les Deux, stiftet tilbage i 2011, går meget op i medarbejdernes sundhed, trivsel med videre. Derfor er der i flere omgange blevet leveret greenies til kontoret.

Læs her, hvad de mener om Greenwitch Smoothie ordningen på kontoret.

 

Les deux kontoret holder sig sunde med greenwitch smoothies

 

 

Deres direktør har været privat abonnent hos os igennem flere år, og nu har han indgået en ordning, så hans medarbejdere også kan begynde at få del i den nemme sundhed på arbejdspladsen gennem en virksomhedsaftale. Jeg har været så glad for at se, hvor godt alle medarbejderne tager imod sunde initiativer!”, siger han.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med en B2B aftale på dit kontor eller arbejdsplads!

Vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere til mere sundhed, energi, overskud og god samvittighed på arbejdspladsen.

Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

En virksomhedsaftale med fokus på sundhedsfremme kan give mindre sygefravær, færre arbejdsrelaterede problemer og mere energi og velvære. Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

 

Vi kan levere hver mandag i tidsrummet 08.00 - 15.00

Hvor mange I ønsker afhænger af, hvor mange medarbejdere I er.Vi tilbyder altid en opstartsperiode, og vi kommer med glæde ud og fortæller jer og jeres medarbejdere om vores produkter.For at høre nærmere skriv til os på sg@greenwitch.dk

Vi samarbejder med en række spændende virksomheder, hvor vi giver adgang til hurtig og nem sundhed på arbejdspladsen. Vi er meget glade for at kunne levere til b.la. Les Deux, TrainAway, NREP, Traede m. fl.