Skip to content

NREP

NREP har en B2B aftale med Greenwitch Health Products

NREP går ligeså meget op i deres innovative og banebrydende løsninger som de gør i deres medarbejderes trivsel og sundhed, for de ved, at det ene er ikke muligt uden det andet.

Den danske internationale spiller, NREP, med deres oprindelig co-founder og CEO gennem 13 år, Mikkel Bülow-Lehnsby, er yderst tilfreds med produkterne. Mikkel går meget op i sin egen samt medarbejdernes fysiske og mentale sundhed, samt generelle trivsel. Da deres urbane og bæredygtige løsninger har til formål at skabe sunde rammer, således mestrer de dette internt og vi i Greenwitch hjælper dem godt på vej med adgang til nem sundhed på kontoret.  

Det er dejligt at se, hvordan vi sammen støtter hinanden og kan hjælpe med lækre løsninger som et godt og sundt supplement til deres frokostordning, morgenmad, snack eller hvordan vores produkter nu lige passer ind.

NREP får Greenwitch smoothies på kontoret

 

Den positive feedback fra ledelse, bestyrelse og medarbejdere i NREP er en fornøjelse at se og høre!

Mikkel Bülow-Lehnsby drikker eksempelvis typisk Greenwitch grøntsagssmoothies som morgenmad eller visse dage som alternativ til frokosten. 

 

 NREP logo

Vi kan også hjælpe din virksomhed med en B2B aftale på dit kontor eller arbejdsplads!

Vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere til mere sundhed, energi, overskud og god samvittighed på arbejdspladsen.

Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

En virksomhedsaftale med fokus på sundhedsfremme kan give mindre sygefravær, færre arbejdsrelaterede problemer og mere energi og velvære. Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

 

Vi kan levere hver mandag i tidsrummet 08.00 - 15.00

Hvor mange I ønsker afhænger af, hvor mange medarbejdere I er.Vi tilbyder altid en opstartsperiode, og vi kommer med glæde ud og fortæller jer og jeres medarbejdere om vores produkter.For at høre nærmere skriv til os på sg@greenwitch.dk

Vi samarbejder med en række spændende virksomheder, hvor vi giver adgang til hurtig og nem sundhed på arbejdspladsen. Vi er meget glade for at kunne levere til b.la. Les Deux, TrainAway, Abtion, NREP, Traede m. fl.