Skip to content
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →

Virksomhedsaftaler

Greenwitch HEALTH til virksomheder

Grønnere hverdag på kontoret!

Har du også et ønske om at skabe den bedste arbejdsplads for dine medarbejdere og sikre, at alle kan være den bedste udgave af dem selv? 

Mange af vores kunder oplever øget tilfredshed blandt medarbejderne, mindre stress, større energi, færre sygedage og bedre performance på arbejdet. Det kan blandt andet skyldes adgang til nemme økologiske smoothies og dermed det øgede indtag af grøntsager.

De fleste danskere har tilmed et ønske om at spise og leve sundere jf. et studie fra Landbrug og Fødevare, derfor er det vigtigt, at man som arbejdsgiver tager en ansvar og stiller de rette valg til rådighed for sine medarbejdere. Socialt ansvarlighed og bæredygtighed har længe været et vigtigt buzzword og nu bliver medarbejdertrivsel og sundhed også det, der fylder meget på agendaen.

Vores sundhedsordning til kontoret tilbyder levering af sunde og grønne produkter direkte til jeres kontor. Vores øko smoothies og juice er lavet på store mængder af grøntsager, så vi kan sikre at I indtager nogle produkter, der passer til jeres ønsker!

Vores økologiske grønne lækre grøntsagssmoothies og juices kan fungere rigtig godt til morgenmaden, som en lækker snack midt på dagen eller som et boost de sene middagstimer, når trætheden begynder at nærme sig. De er dermed et nemt alternativ til dels de søde drikke eller en større omgang mellemsnack.

Greenwitch sundhedsordning og levering af smoothies og juice til kontoret

I Greenwitch er vi på en mission om at gøre alle danskere sundere. Derfor leverer vi smoothies og juices, der alle består af primært grøntsager og dermed meget lidt frugt. Dette er den eneste måde vi kan sikrer, at alle vores kunder bliver ægte sundere!

Greenwitch grøntsags-smoothie leverer dagens grønt

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE B2B INFO

 

Hvordan fungerer en B2B virksomhedsaftale?


En virksomhedsaftale med fokus på sundhedsfremme kan give mindre sygefravær, færre arbejdsrelaterede problemer og mere energi og velvære. 

Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.


Vi kan levere hver mandag i tidsrummet 08.00 - 15.00

Hvor mange I ønsker afhænger af, hvor mange medarbejdere I er.


Vi tilbyder altid en opstartsperiode, og vi kommer med glæde ud og fortæller jer og jeres medarbejdere om vores produkter.

For at høre nærmere skriv til os på sg@greenwitch.dk


Præsentation af "Nem sundhed på arbejdspladsen"?

Sundhed er, som vi nok alle efterhånden ved, ikke blot en simpel quick fix, desværre. - Hvis det dog bare var så nemt!

Sundhed handler jo både om mental sundhed samt fysisk sundhed, og derfor har vi en meget holistisk tilgang til sundhed især når vi snakker i et miljø som arbejdspladsen. Her får du en af vores sundhedsvisionære ud og bliver klogere om vores koncept og vores indsigter til fælles gavn for jer alle!

Dette kan vi gøre som en del af vores opstart med jeres nye ordning eller som et initiativ senere i jeres forløb. Kontakt os blot, og så finder vi ud af deltaljerne.

 

Læs HER om Trainaway casen, som igennnem 3 år har haft en virksomhedsaftale med os.

 

Derudover samarbejder vi med en række spændende virksomheder, hvor vi giver adgang til hurtig og nem sundhed på arbejdspladsen. Vi er meget glade for at kunne levere til b.la. Les Deux, Abtion, NREP, Coloplast, TrainAway, Traede m. fl.