Skip to content

Virksomhedsaftaler

Greenwitch HEALTH til virksomheder

Grønnere hverdag på kontoret!


Vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere til mere sundhed, energi, overskud og god samvittighed på arbejdspladsen.
Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

Vores økologiske grønne små grøntsagssmoothies kan fungere rigtig godt til morgenmaden, som en lækker snack midt på dagen eller som et boost de sene middagstimer, når trætheden begynder at nærme sig. De er dermed et nemt alternativ til dels de søde drikke eller en større omgang mellemsnack.

Greenwitch grøntsags-smoothie leverer dagens grønt

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE B2B INFO

 

Hvordan fungerer en B2B virksomhedsaftale?


En virksomhedsaftale med fokus på sundhedsfremme kan give mindre sygefravær, færre arbejdsrelaterede problemer og mere energi og velvære. 

Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.


Vi kan levere hver mandag i tidsrummet 08.00 - 15.00

Hvor mange I ønsker afhænger af, hvor mange medarbejdere I er.


Vi tilbyder altid en opstartsperiode, og vi kommer med glæde ud og fortæller jer og jeres medarbejdere om vores produkter.

For at høre nærmere skriv til os på sg@greenwitch.dk

 

Præsentation af "Nem sundhed på arbejdspladsen"?

Sundhed er, som vi nok alle efterhånden ved, ikke blot en simpel quick fix, desværre. Hvis det dog bare var så nemt!

Sundhed handler jo både om mental sundhed samt fysisk sundhed, og derfor har vi en meget holistisk tilgang til sundhed især når vi snakker i et miljø som arbejdspladsen.

Derfor kan I booke os til at komme ud og tale lidt om hvordan vi ser vores koncept "nem sundhed på arbejdspladsen", hvor vi deler vores bedste tips og tricks til at få implementeret dette på en nem og god måde, selvfølgelig kombineret med vores grønne produkter.

 

Dette kan vi gøre som en del af vores opstart med jeres nye ordning eller som et initiativ senere i jeres forløb. Kontakt os blot, og så finder vi ud af deltaljerne.

 

Læs HER om Trainaway casen, som igennnem 3 år har haft en virksomhedsaftale med os.

 

Derudover samarbejder vi med en række spændende virksomheder, hvor vi giver adgang til hurtig og nem sundhed på arbejdspladsen. Vi er meget glade for at kunne levere til b.la. Les Deux, Abtion, NREP, Coloplast, TrainAway, Traede m. fl.