Skip to content

TrainAway

TrainAway holder sundheden ved lige med et B2B abonnement hos Greenwitch

Softwarevirksomheden, TrainAway, er en dansk tech startup med fokus på nem adgang til fitness. Det kræver overskud, fokus og velvære for at lykkedes med dagens mange gøremål. TrainAway er på tredje år nu med ugentlige leveringer.

Læs her, hvad Kenn, founder af Trainaway, siger om vores aftale. 

  1. Hvorfor abonnerer I på Greenwitch grøntsagssmoothies? 

“Det er super nemt og fungerer perfekt som et sundt mellemmåltid. Det er en suveræn måde at få en stor andel af sine grøntsager på og er et sundt boost i løbet af en travl hverdag, hvor man ellers hurtigt kan komme til at ty til u-sunde alternativer i farten.”  

  1. Hvad skaber Greenwitch for jeres arbejdsplads?

Greenwitch skaber helt klart mere sundhed og velvære på vores arbejdsplads. Vores medarbejdere oplever mere energi og god samvittighed, når de hver dag kan booste kroppen med sunde alternativer, og vi kan mærke det! “ 

  1. Anvender I grøntsagssmoothies som morgenmad, måltid eller snack?

Vi anvender grøntsagssmoothies på flere måder, og det er forskelligt fra person til person. Det mest typiske for os er at tage en grøntsagssmoothie som en eftermiddags-/mellemmåltids-snack,  hvor energien typisk falder, og man har brug for et skud god, vedvarende energi til resten af dagen.” 

  1. Hvilken værdi skaber Greenwitch for jer på arbejdspladsen? 

“Greenwitch skaber for os overskud på arbejdspladsen pga. nemheden og det mentale  overskud/energi, som man får af en grøntsagssmoothie.”

 

 

Vi kan også hjælpe din virksomhed med en B2B aftale på dit kontor eller arbejdsplads!

Vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere til mere sundhed, energi, overskud og god samvittighed på arbejdspladsen.

Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

En virksomhedsaftale med fokus på sundhedsfremme kan give mindre sygefravær, færre arbejdsrelaterede problemer og mere energi og velvære. Vores økologiske grøntsags-smoothies er den nemme, men sunde løsning til dine medarbejdere og en investering i deres fortsatte indsats og sundhed.

 

Vi kan levere hver mandag i tidsrummet 08.00 - 15.00

Hvor mange I ønsker afhænger af, hvor mange medarbejdere I er.Vi tilbyder altid en opstartsperiode, og vi kommer med glæde ud og fortæller jer og jeres medarbejdere om vores produkter.For at høre nærmere skriv til os på jb@greenwitch.dk

Vi samarbejder med en række spændende virksomheder, hvor vi giver adgang til hurtig og nem sundhed på arbejdspladsen. Vi er meget glade for at kunne levere til b.la. Les Deux, TrainAway, NREP, Traede m. fl.