Skip to content

Forhandlere

Udover du kan få Greenwitch greenies leveret lige til din hoveddør, så bliver de også forhandlet hos udvalgte cafeer og fitness centre:

PWR8 / POWERHOUSE CPH - REFORMER OG TRX TRÆNING

Greenwitch greenies forhandles hos POWERHOUSE CPH, som tilbyder sine medlemmer reformertræning, og de ønsker at inspirere til en balanceret sund hverdag med fokus på livskvalitet og ægte råvarer. Powerhouse kan findes både på Østerbro og Frederiksberg.

Nordic Strong Nordhavn 

Nordic Strong er nyt og innovativt fitness studio, der kombinerer fitness med en ny og anderledes træning via en avanceret ski-maskine. De pulserende lyde fra den pumpende bass kombineret med de nordiske toner og det behagelige belysningssetup gør, at en Greenwitch øko grøntsagssmoothies er den perfect pre eller post-workout snack.

Frokostfirmaet

Vi har en aftale med frokostfirmaet, der leverer greenies samme med deres lækre frokostordninger, så skal du slet ikke tænke på noget. Med deres sund og lækre kost og mange muligheder, kan det fungere rigtig godt til din frokostordning. Med deres bæredygtige vinkel og store fleksibilitet er der gode muligheder.

Matrikel 1

Når der skal arbejdes og vi taler et af de fedeste wo-corking spaces i indre København, så ja, er Matrikel 1 stedet. Nyd dine Greenwitch produkter i deres lækre omgivelser mens du har møder eller cruncher gennem dagens arbejdsopgaver. Vi leverer dagens sundhed på flaske.

HIIT Studio træningscenter - Sydhavnen

HIIT Studio er et microgrym, der er drevet af at tage hånd om deres medlemmers personlige træningsrejse. Man bliver holdt i hånden hele vejen og er en del af et helt fællesskab. Her man nyde en af vores økologiske grøntsags-smoothies efter en hård træning. De holder til i Sydhavnen.

Nordic Health House cafe - Nørrebro

Du kan finde Greenwitch grøntsags-smoothies i den lille hyggelige cafe hos NOR: Nordic Health House. NOR: er et holistisk sundhedshus med en lang række dygtige behandlere, undervisere og events. Alle er velkomne, og man kan med fordel hygge sig i deres cafe.