Skip to content

Levering & forsendelse

Fragt

Fragt af dine varer håndteres af vores leverandør, Gordon Delivery. Alt leveres i kølebiler. Som abonnent er fragten gratis, og ellers er fragtprisen 98 kr. (inkl. moms). 

Tidsrum

Leveringen foregår lørdag (i tidsrummet kl. 9-18) samt søndag og mandag (i tidsrummet kl. 10-22).

2-3 dage inden levering modtager du en SMS fra Gordon Delivery med information om nærmere forventet tidsrum (på 1,5 timer), hvor dine varer vil leveres den følgende dag.

Vi ønsker altid at få leveringskasserne med retur til genbrug og sæt gerne eventuelle kasser fra tidligere leveringer frem til leveringen.  

Du behøver ikke være hjemme under levering 

Du behøver ikke være hjemme under levering. Bor du i opgang, forsøger vi altid at komme ind og sætte den ved din hoveddør. Typisk lykkes dette ved, at naboer eller lign buzzer os ind. Hvis dette ikke lykkes, ringer vi til dig og forsøger at aftale alternativ levering. Hvis dette ej heller lykkes, tager vi kassen retur og genleverer den dagen efter mod 1 x leveringsgebyr (98 kr.). Vi kan ikke garantere adgang til alle ejendomme, såfremt en chauffør ikke kan få adgang, og vi tager ikke ansvar for brug af adgangskort, chips, nøgler mv.

Du vil undervejs modtage løbenede sms'er med status på din levering, og hvor den befinder sig samt modtage tracking link, så du kan følge med hele vejen.

Bestillingsfrist

Bestilling/afmelding og ændringer skal modtages og bekræftes af os senest mandage før kl. 24:00 for følgende levering.