Skip to content
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)


- Er alt 100% økologisk?

Ja, vi anvender udelukkende økologiske og så vidt muligt lokale råvarer.

- Hvilke råvarer er der i jeres smoothies?

Alle vores grøntsagssmoothies indeholder altid over 170 g grøntsager og max 1/2 stk. frugt pr flaske. Du kan se vores udvalg og deres ingredienslister under hvert enkelt grøn smoothie HER.

- Hvad er forskellen på smoothies og juice? 

De fleste blander rundt i begreberne, og vi oplever, at mange kalder vores greenies for juice. Det er de ikke: Greenie=green smoothie, dvs. en grøntsags-smoothie. Hvad er en sund smoothieSmoothies fremstilles ved at blende og udnytte hele grøntsagen eller frugten og dermed også det frugtkød, også kaldet pulp, som i juice frasorteres. Derfor indeholder smoothies fibre, vitaminer og mineraler, som findes i de ydre plantedele og fiberrige frugtkød. Det medfører større mæthed og er også hvorfor, at smoothies er tykkere i konsistensen.

Juice bliver presset, og saften filtreres i en juicemaskine, hvorved frugtkødet, pulpen, sorteres fra og ikke er en del af produktet, hvorfor konsistensen er tyndere end i smoothies og derfor ej heller mætter på samme måde.

I Greenwitch har vi valgt at udvikle vores grøntsagssmoothies således, at du får et sundt produkt fyldt med grøntsager og max 1/2 stk frugt pr flaske, og som giver en god mæthed. 

Vi opfordrer generelt til, at man indtager sine grøntsager på forskellige måder: rå, flydende, stegte, bagte osv.
Du kan læse mere om forskellen på smoothies og juice, og hvad du skal vælge, og særligt hvad du skal være obs på, HER

- Hvordan dækker jeres smoothies mit daglige behov for grøntsager?

Vi kalder vores smoothies for ”daglig grønt”, fordi en enkelt af vores smoothies indeholder minimum 170 g grøntsager, hvilket svarer til 56% af vores daglige grøntbehov (jf. Fødevarestyrelsen, 2021). Ifølge Fødevarestyrelsen, 2021, skal vi alle indtage 600 g frugt og grønt pr dag, heraf skal minimum halvdelen være grøntsager, dvs. 300 g grøntsager pr dag. Gennemsnitsdanskeren indtager blot 160 g/dag. Det vil sige, at hvis gennemsnitsdanskeren spiser, som han/hun plejer (160 g grønt) og ved siden af dette drikker 1 daglig Greenwitch smoothie (170 g grønt), så opnår personen dagens grønt og mere til (330+ g grønt). 

- Hvor mange kalorier indeholder Greenwitch smoothies?

Alle vores grøntsagssmoothies indeholder mellem 82-108 kcal pr flaske, afhængigt af variant (400ml). Du kan læse mere om vores forskellige smoothies og deres næringsindhold HER.

- Hvordan bestiller jeg?

Du kan bestille direkte på vores webshop HER. Vi skal have jeres levering i hænde seneste tirsdag før kl 24:00 for kommende levering. 

Kan I levere, hvis jeg ikke er hjemme?

Ja, som udgangspunkt behøver du ikke være hjemme under levering. Bor du i opgang, forsøger vi altid at komme ind og sætte kassen ved din hoveddør. Typisk lykkes dette ved, at naboer eller lign buzzer os ind i opgangen. Hvis dette ikke lykkes, ringer vi direkte til dig og forsøger at aftale alternativ levering. Vi oplever meget sjældent, at vi ikke kan levere, og hvis dette ikke lykkes på nogen måde, så genleverer vi kassen mod betaling for 1 x leveringsgebyr. 

Mange af vores kunder sikrer sig levering, også når de ikke er hjemme, ved at have en aftale med en nabo, nærliggende cafe, kiosk eller lign.

- Hvordan får jeg fri fragt?

Vi tilbyder enten billig fragt til alle abonnenter eller fri fragt over 499 kr. i vores leveringsområde i Storkøbenhavn (postnummer 1050-4623)

- Hvad gør jeg med de tomme returkasser?

De tomme returkasser vil vi mægtigt gerne have med retur, så vi kan genbruge dem. Såfremt du er hjemme ved levering, tømmer vi kassens indhold på stedet og tager den med retur med det samme. Er du ikke hjemme, så må I gerne sætte kassen ud ved næste levering, så vi kan tage den med retur næste gang.

Hvis du er endt med at have termokasser stående, og du ikke har en kommende levering, så ville vi blive så taknemmelige, hvis du har lyst til at aflevere dem hos os på vores kontor på Vardegade 4, 3tv, 2100 Østerbro. Vi kvitterer med en rabatkode til dig, hvis du vil hjælpe os med at undgå spild af termokasserne.

- Hvordan sætter jeg mit abonnement på pause?

Du kan sætte dit abonnement på pause inde på din kundeprofil ved at logge ind HER. 

- Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til hver en tid, seneste tirsdage før kl. 24:00, opsige dit abonnement. Dette gør nemt inde på din kundeprofil HER. 

- Hvordan ændrer jeg leveringsdag? 

Kontakt os direkte på kontakt@greenwitch.dk med din ønskede opdatering. Inkluder venligst en af følgende leveringsdage i emailen:

- Lørdag: 09:00-18:00
- Søndag: 10:00-14:00 og 14:00 - 22:00
- Mandag: 10:00-22:00 og 16:00 - 22:00

- Hvordan ændrer jeg min adresse?

Du kan ændre din adresse ved at gøre følgende:
1. Logge ind under din kundeprofil direkte HER.
2. Klikke på knappen ''Klik her for at redigere dit Greenwitch abonnement''. 
3. Navigere til kolonnen ''Forsendelse/Shipping'' og opdaterer din adresse.

- Hvilket tidspunkt leverer I?

Vi leverer hver lørdag, søndag og mandag. Lørdag mellem kl. 09:00-18:00 og søndag i tidsrumme: 10:00-14:00 og 14:00 - 22:00 og mandag mellem 10-22 og 16:00-22:00. Vi sender en sms med et estimeret tidsinterval på 2 timer allerede om fredagen, samt du modtager en sms på dagen, når leveringen nærmer sig. B2B levering til kontor er i tidsrummet 09.00-15.00 MANDAGE og koster 65 DKK. 

- Kan I levere til et kontor?

Ja, vi leverer til kontorer alle mandage i tidsrumme 09.00-15.00 og firmalevering koster 65 DKK grundet det særligt korte tidsinterval. På den måde kan vi sikre at levere til jer i kontortiden, mens der er folk til at tage imod vores øko grøntsagssmoothies.

- Kan jeg bestille en enkelt levering?

Ja, dette kan du sagtens. Når du bestiller, kan du vælge enten enkelt levering eller abonnement. Ved abonnement får du billgi fragt eller fri fragt over 499kr. 

 

Her finder du alle vores video-guides, der hjælper dig som aktiv kunde, når du er logget ind