Skip to content
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
Økologiske grøntsagssmoothie der gør din hverdag sund og grøn – nemt!

Økologiske grøntsagssmoothie der gør din hverdag sund og grøn – nemt!

Greenwitch laver 100% økologiske og naturlige grøntsagssmoothies, som alle indeholder over 200 g grøntsager og under 1 stk. frugt pr flaske. Dette svarer til 70% af vores daglige behov for grøntsager, jf. Sundhedsstyrelsen anbefalinger, 2021.

De fleste danskere opnår kun lige omkring halvdelen af alle de grøntsager, som de burde, og derfor er vi sat på jorden for at gøre det nemmere – grøntsagssmoothies to the rescue!

 

grøntsagssmoothies fra greenwitch

 

Hvorfor laver vi smoothies og ikke juice? 

Vi laver grøntsagssmoothies fremfor juice, da vi ønsker et produkt fyldt med alle fibrene til gavn for et stabilt blodsukker og mere mæthed. En smoothie fremstilles ved at blende og udnytte hele grøntsagen eller frugten og dermed også det frugtkød, også kaldet pulp, som i juice frasorteres.

Ernæringsmæssigt får vi således gavn af hele råvaren, når vi drikker en smoothie sammenlignet med juice. En smoothie indeholder dermed både vitaminer, mineraler og alle fibrene.

Når en smoothie blendes, nedbrydes plantecellerne, hvilket gør det endnu nemmere for kroppen at optage vitaminerne, som befinder sig indeni plantecellerne. Dette er en fordel, da mange ofte ikke tygger deres mad grundigt nok til optimal nedbrydning af disse planteceller.

Vi opfordrer altid til, at man får sine grøntsager på forskellig vis; rå, stegte, bagte og flydende som i grøntsagssmoothie eller mos og puré.

grøntsagssmoothies

Jordbær/banan smoothie eller grøntsagssmoothie?

Mange forbinder smoothies med en frugtig jordbær/banan smoothie, og sågar kan tankerne lede helt hen til milkshakes, men smoothies kan være SÅ meget andet. Bevares der skal være plads til det hele og også de søde slags, men grøntsagssmoothies er altså blandt vores favoritter.

Det kan lyde mærkeligt at fylde blenderen med spinat, grønkål, broccoli og alle de andre mørkegrønne sager, men det smager himmelsk og er noget så sundt. Ak jo, det er besværligt at handle alle de grøntsager og blende og agere i ét væk, men bare rolig!

Det problem løser vi ved at levere økologiske grøntsagssmoothies lige til din hoveddør. Der er ikke mange undskyldninger tilbage nu ;) ?

grøntsagssmoothie med ingefær og citron

Grøntsagssmoothies til alle smage

I Greenwitch ønsker vi ikke kun at gøre dine daglige grøntsager nemme, men vi ønsker også at gøre det nemt for dig at opnå varieret grønt. Varieret grønt er nemlig mindst lige så vigtigt som at få nok grøntsager.

Hele vores fordøjelse og tarmflora trives desto større variation, der er – og jo flere grøntsager du spiser desto større variation. Derfor laver vi i Greenwitch mange forskellige grøntsagssmoothies. Indtil videre har vi fem forskellige varianter – and many more to come..

Greenie#1 - Grøntsagssmoothie med spinat og ingefær
Vores allerførste variant indeholder spinat, agurk, banan, ingefær og citron, og den har været et hit siden dag et. En klassisk opskrift på en grøntsagssmoothie.

Greenie#2 – Grøntsagssmoothie med grønkål, mynte og chili
Vores allermest populære grønne smoothie, som er fyldt med grønkål, agurk, ananas, banan, mynte, chili og citron. Vi tør vove at påstå, at det ikke bliver mere smagfuldt at få grønkål end i denne smoothie.

Greenie#3 – Grøntsagssmoothie med broccoli og citron
Denne anbefaler vi til dig, som synes ingefær og chili kan være for skarpt og stærkt, fordi denne er dejlig cremet og mild i smagen. Man skulle ikke tro, at man fik al den sunde broccoli indenbords i sådan en lækker smoothie.

Greenie#4 – Grøntsagssmoothie med rødbede og chili
Rødbede er super sundt, meeeen den kan for mange være svær at drikke. Vi synes selv, at vi er kommet med et fantastisk bud på en grøn smoothie fyldt med den supersunde rod, som smager lækkert og friskt. Denne greenie indeholder rødbede, gulerod, æble, ananas, banan, citron og chili.

Greenie#5 – Grøntsagssmoothie med gulerod og ingefær
Vores seneste skud på stammen indenfor det orange, der beriger dig med gulerod, rød peberfrugt, tomat, ingefær, æble, ananas og citron. A must try!

Greenie#6 – Grøntsagssmoothie med hvidkål, squash og ananas
Hvidkål, nej tak, tænker du måske? Men vi har faktisk formået at få denne vidunderkål til at smage godt! Kombineret med let syre og sødme fra anans, banan, mynte og citron, så kommer en af vores nyeste varianter hurtigt op på favoritlisten. 

Greenie#7 – Grøntsagssmoothie med rødkål og jordbær
Rødkål er ikke kun til jul og flæskesteg. Det er en super god kål med mange fordele. Kombineret med valget af agurk, banan, citron og jordbær, får du her en lækker grøntsagssmoothie, der smager af alt andet end jul. Den er frisk, lækker let og velsmagende med god sødme fra jordbærene. Prøv den før din nabo!


Vi arbejder allerede på nye varianter og helt nyt produkter! – men vi kan endnu ikke helt løfte sløret. Men det er lige på trapperne!


grøntsagssmoothies

P.S. vidste du, at ”Greenie” betyder ”Green Smoothie”?

Vidste du, at grøntsagssmoothie populært også kaldes for Greenie. Det er en sammentrækning af de engelske ord ”Green” og ”Smoothie”, som betyder grøn smoothie. Herhjemme bytter mange om på begreberne, og mange tror, at Greenie betyder grøn juice, men det betyder altså grøntsagssmoothie.

Gør som Julie og start hver dag med en smoothie fyldt med grøntsager

Julie, founder og direktør af Greenwitch, starter hver dag med en greenie. Da hun selv har oplevet den enorme effekt, som det medfører på hendes fordøjelse, hud, velvære og energiniveeau, er det blevet hendes passion at hjælpe dig med det samme, og derfor startede hun Greenwitch. Julie drømmer om, at gøre det nemt for dig at få dine daglige grøntsager.

Derfor leverer Greenwitch økologiske grøntsagssmoothie lige til din hoveddør, så det bliver lige så nemt som at klø sig i nakken at opretholde en supersund og grøn vane, hver dag.

Previous article Jeg tør vove at påstå, hvorfor du er stresset..