Skip to content

Historien

Det hele startede med ønsket om at gøre op med den herskende sundhedsmani, dens dårlige samvittighed og stress!

“Sundhed var for besværligt i min travle hverdag, og den stjal tid fra andre aktiviteter i mit liv”

Sundhed skal ikke være en sur og træls pligt. Derfor laver Greenwitch sunde, grønne smoothies og andre sundhedsprodukter leveret lige til din dør. Det er nem sundhed for alle! Passionen for at skabe de absolut ypperste og sundeste produkter er derfor forankret dybt i deres DNA.

Greenwitch blev etableret i maj 2017, men ideen fik Julie, stifter af Greenwitch, allerede et år forinden. Siden da har hendes tid stået på koncept- og produktudvikling, smagsprøver, blende grøntsager i ét væk – og en kandidatuddannelse i psykologi på Københavns Universitet.

Julie har i mange år levet en sund hverdag, og hun ved derfor om nogen, hvordan sundhed kan være både besværligt, energikrævende og værst af alt stjæle tid fra andre, ofte sjovere, ting i livet. Det tager tid at sætte sig ind i og forstå al den eksisterende sundhedsviden samt handle, forberede, kokkerere og indtage. 

Dette fik Julie til at overveje, om der ikke fandtes en måde, hvorpå man nemmere kunne leve en sund hverdag. Julie begyndte selv at blende sine grøntsager for at gøre det nemmere at indtage nok grønt, hvilket fik hende på sporet til at udvikle Greenwitch. Hvad er en sund smoothie?

I dag drives Greenwitch af ægteparret Julie & Sebastian

“Vi ved jo alle sammen godt, hvor vigtigt det er at spise en masse grøntsager og frugter, men det er alligevel svært at håndhæve på daglig basis. De fleste danskere indtager ikke engang halvdelen af den mængde grønt, de burde!”, udtaler Sebastian & Julie og tilføjer: "Det forsøger vi at lave om på med vores functional foods mission og Greenwitch HEALTH koncept".

I Julies optik handler sundhed om at tilføre kroppen nok af de rette byggesten og tid til nydelse og glæde, fordi sundhed er lig med et herligt og godt liv. Og dette er Greenwitch derfor designet til at kunne hjælpe med.

“For mig er det allerbedste ved mine greenies, at sundhed bliver så nemt! Jeg drikker mig hurtigt igennem en stor mængde grøntsager hver dag og kan bruge min energi og tid på at leve mit liv i stedet for at tænke på sundhed.”

 

Julie Melchiorsen-Bowall

Greenwitch, 2017 - NU
Cand.psych. uddannet ved Københavns Universitet, 2018
Mindfulness Practitioner, Mindfulness Akademiet, 2016
Bachelor i Psykologi, Københavns Universitet, 2015

Sebastian Melchiorsen-Bowall

Greenwitch, 2020 - NU
Cand. Merc. Komm uddannet ved Copenhagen Business School, 2016
Minor i Sustainable Business ved Copenhagen Business School, 2015
Personlig Træner & Sundhedsevangelist
Træner 1 Certifikat