Skip to content
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
morgenmads smoothie

Skulle det være en morgenmads smoothie?

Her i firmaet er der vist ingen tvivl om, at vi elsker smoothies til morgenmad. Og dét er der mange gode grunde til. Smoothies er nemme at fordøje fra morgenstunden, og så mætter de dejligt, da de er fulde af fibre. Derudover er smoothies også en genial måde at få indtaget en masse sunde sager på, da man nemt kan få grøntsager, super pulver og alverdens sunde sager indenbords i en velsmagende smoothie. 

morgenmads smoothie
En grøn og mættende morgenmad

Når vi taler om morgenmads smoothies, så taler vi om greenies (grønne smoothies) og ikke de klassiske smoothies fyldt med frugt. Ak jo, de smager godt, men vi ønsker ikke at tilføre vores krop så meget frugtsukker hver morgen – det gemmer vi til weekenden i så fald . Grønne smoothies til morgenmad kan derimod være en god start på dagen. Greenies er fulde af næring og skånsomme for blodsukkeret – den perfekte morgenmads smoothie!

Prioritér en sund morgenmad

En sund morgenmad giver dig energi til dagen og tilfører din krop næring og overskud. Der er rigeligt med udfordringer i vores hverdag, og en sund morgenmad er et godt våben til at sørge for lidt på pluskontoen, hver dag. En morgenmads smoothie er et rigtigt godt bud på en sund morgenmad, som giver dig energi. At springe morgenmaden over eller fylde sig med tomme kalorier gør intet godt for din krop, energi eller resten af din dag. Kender vi ikke alle følelsen af en træt morgen, til nøds en kaffe og måske en halv bolle på vej ud ad døren? Den hverken lyder, ligner eller bringer energi og velvære, vel? Prøv at forestille dig du drikker en grøntsagssmoothie til morgenmad – giver det dig ikke allerede et helt andet billede af, hvordan den morgen ville føles? Vi tør i hvert fald love dig, at den vil føles god. Vi taler nemlig af erfaring.

morgenmads smoothie
Morgenmads smoothie til enhver smag

En greenie til morgenmad kan se ud og smage på mange forskellige måder. Det kan være den helt hard core grønne smoothie, som udelukkende består af grøntsager, eller den kan indeholde en lille smule frugt, så den stadig smager sødmefuldt. Der er en morgenmads smoothie til alle, og det handler om at prøve sig frem og finde ud af, hvad du godt kan lide.

Alle kan lære at elske en grøn morgenmad

En sund og grøn morgenmads smoothie kan for nogle kræve lidt tilvænning, og derfor anbefaler vi altid, at man løbende eksperimenterer med flere og flere grøntsager, og mindre frugt. Vores smagsløg har altid en tilvænningsperiode, og derfor må man ikke give op, hvis man til at starte med savner en masse frugt i sin greenie. Prøv fx med at starte med at lave en grøn smoothie med lidt mere frugt i, og begynd så langsomt at øge mængden af grøntsager. De fleste ender med at være så glade for den mere grønne smag, at når de nedelig drikker en frugtsmoothie igen, så synes de pludselig, at den smager alt for sødt. Det er fordi, at smagsløgene har tilvænnet sig den grønnere smag.

Den nemmeste morgenmads smoothie på markedet

I Greenwitch har vi gjort det til vores mission, at du skal starte hver dag med en grøn smoothie. Fordi det skal være nemt at leve sundt og få dagens grøntsager. Derfor leverer vi dine økologiske morgenmads smoothies lige til døren, så du slipper for al besværet og i stedet kan bruge tiden på at nyde dit liv. For i sidste ende er det jo at nyde livet, det hele handler om, ikke?

Previous article Jeg tør vove at påstå, hvorfor du er stresset..