Skip to content
Sommerlaunch grøn grød! Nye opskrifter og medlemmer får nu 15% rabat | Læs mere →
Sommerlaunch grøn grød! Nye opskrifter og medlemmer får nu 15% rabat | Læs mere →

Konceptet

 


Sådan får du vores lækre økologiske grøntsagssmoothies/grøntsagsgrød leveret hjem til dig

Her beskriver vi, hvordan Greenwitch gør det nemt for dig at få dine daglige grøntsager, og hvordan du får leveret vores økologiske smoothie kasser hjem til din hoveddør.


 


Vælg først hvor grøn du vil være og hvilken kasse, der passer

 

Hvor mange grøntsager vil du gerne indtage hver dag? En enkelt af vores grøntsagssmoothies indeholder over 170 g grøntsager og under 1 stk. frugt, hvilket svarer til ca. 60% af dit daglige behov for grøntsager (jf. Fødevarestyrelsens anbefalinger, 2021). 

Du kan vælge den kasse, der passer til dit behov og vælge at drikke 1 grøntsagssmoothie om dagen (Basis Grønt Kassen) eller drikke 2 grøntsagssmoothies om dagen (Ekstra Grønt Kassen).

Har du brug for en ekstra grøntsags-boost, så kan du vælge vores 3 dages Greenie Boost Kasse, hvor du drikker over 3 kg (!) grøntsager på 3 dage!

 

Vi indkøber, blender og leverer - du skal blot nyde alle de grønne sager

 

Vi leverer din økologiske smoothie kasse med en uges forsyninger til din hoveddør hver lørdag, søndag eller mandag, og så kan du drikke 1 eller 2 grøntsagssmoothie om dagen indtil næste levering.

 

Grønsagssmoothie/grøntsagsgrød, ikke juice

 

Vi laver smoothies, ikke juice, da vi ønsker at levere et produkt til dig fyldt med alle råvarernes bestanddele, næringsstoffer og fibre, som desuden fremmer et stabilt blodsukker og mere mæthed. Hvad er en sund smoothie?

 

Dét kalder vi NEM SUNDHED

- Fordi livet er besværligt nok i forvejen..

Krav til vores leverandører og samarbejdspartnere

I Greenwitch stiller vi strenge krav til alle vores leverandører, samarbejdspartnere og producenter. På den måde sikrer vi bedst muligt, at vi altid garanterer den højeste kvalitet, 100% økologi og, at der altid er tænkt over miljøet vi ønsker at passe på. Her er kort opsummeret en række af vores store krav:

  • Højeste råvarekvalitet med fokus på renhed, oprindelse, sporing og økologi
  • Produkter skal være så naturlige som muligt og ikke indeholde tilsætningstoffer, e-numre mv.
  • Alle produkter skal være 100% økologisk certificerede og dokumenteret
  • Skånsomme produktionsmetoder og helt så ubehandlet som muligt
  • Evidens og forskning bag produkterne og deres funktion
  • Sikring af krav til HACCP og CPP produktionsmetoder
  • Fokus på GAP (Good Agricultural Practices), GMP (Good Manufacturing Practices) og ISO-certificeringer (International Organization of Standardization).

GMP - Good Manufacturing Practices:

GMP er efterhånden en bredt anerkendt metode og framework og anvendt af mange producenter. Når råvarerne eksempelvis ankommer til Greenwitch's produktion, tager vi over med GMP (Good Manufacturing Practice) – en internationalt anerkendt praksis for hygiejne, proceskontrol og personaletræning i fødevareindustrien.

Vores GMP-tiltag inkluderer:

  • Zoneopdelt produktion og krydskontaminationskontrol

  • Dokumenteret rengøring og desinfektion med validerede midler

  • Personlig hygiejneprotokol og løbende medarbejderuddannelse

  • Rutinemæssig kalibrering, rengøring og vedligeholdelse af udstyr

  • Råvare- og slutproduktkontrol ved hver batch

GMP sikrer, at alle produkter altid fremstilles i et kontrolleret og hygiejnisk miljø, hvor alle processer er gennemsigtige og dokumenterede.

 

GAP - Good Agricultural Pratices

Vi samarbejder med en lang række af leverandører, der arbejder efter GAP (Good Agricultural Practices), hvilket sikrer, at vores råvarer:

  • Dyrkes uden pesticidrester og med dokumenteret jordhygiejne

  • Vandes med godkendte, rene kilder

  • Håndteres hygiejnisk fra høst til levering

  • Er fuldt sporbare og kontrolleret for biologisk og kemisk kontaminering

GAP fungerer som det primære sikkerhedslag i forsyningskæden, før råvarerne overhovedet rammer vores produktion – og er med til at sikre høj råvarekvalitet og lave risici for fødevaresygdomme.

DK-ØKO og EU-ØKO certificeringer

Alle samarbejdspartnere, producenter og underleverandører skal væres certificerede økologiske. Dette kontroller vi ligeledes gennem vores kontrolpunkter. På denne måde sikrer vi, at alle produkter lever op til vores strenge kontroller og standarder og minimerer eksempelvis spor af pesticidrester mv., der ellers kan være at finde i større mængder i konventionelle produkter.

COA - Certificate of Analysis

Alle vores samarbejdspartnere, leverandører og under-leverandører anvender COA på deres produkter, råvarer, ingredienser mv., et COA er et analyse-certifikat, hvor man analyserer på en række punkter, for at se om det undersøgte lever op til det man ønsker. På denne måde anvendes en videnskabelig tilgang og det er meget svært at snyde sig til slutresultaterne, hvormed der sikres transparens for både producent, partner og slut-kunden. Et eksempel kunne være COA på en type af særlig pulver vi ønsker at anvende. Lad os sige gurkemejepulver. Hermed undersøges det, hvordan pulveret er udvundet, er det 100% økologisk, er der foretage varmebehandling af pulveret og hvad er næringsværdierne på det oplyste pulver. På den måde sammenlægges en række vigtige punkter, for at se om de lever op til det ønskede test-resultat.

HACCP OG CPP

Vi arbejder efter et valideret og branchespecifikt HACCP-system (Hazard Analysis and Critical Control Points) som også den danske Fødevarestyrelse stiller til rådighed, som bygger videre på GMP og introducerer en risikobaseret tilgang til fareforebyggelse i fødevareproduktion.

I denne model identificerer vi alle risici – biologiske, kemiske og fysiske – og definerer specifikke CCP’er (Critical Control Points), hvor disse risici må og skal kontrolleres.

Eksempler på vores CCP’er:

  • Temperaturkontrol (< 5 °C) ved opbevaring og blending

  • Sanitetstest og visuel inspektion af udstyr

  • Batch-dokumentation og produkt-afvigelse/frigivelse

  • PH-test mv.

CCP’erne er de steder i produktionen, hvor et svigt kan få konsekvenser, og derfor overvåges disse punkter konstant – både manuelt og digitalt.

Alle vores samarbejdspartnere har deres egne unikke HACCP og CPP procedurer og Greenwitch dygtige specialister og fødevarekonsulenter gennemtjekker altid disse dokumenter efter endt inspektion hos en ny samarbejdspartner / producent.