Skip to content
Lækre økologiske smoothies "nær mig", nej de bliver leveret til døren

Lækre økologiske smoothies "nær mig", nej de bliver leveret til døren

Vi kender det alle sammen. Man har lyst til noget sundt og lækkert og er nysgerrig på, hvor man kan finde en sund og lækker økologisk smoothie tæt på der, hvor man bor. Måske har man læst lidt op på lektien, og fundet ud af, at man gerne vil have ægte smoothies, fordi der er flere fibre, mineraler og vitaminer i, i stedet for juicen, hvor man jo fjerner visse elementer og kun presser selve saften ud. Måske har man også fundet ud af, at en lækker og sund smoothie ikke kun behøver at indeholde jordbær og banan, men kan faktisk være en god måde at få masser af sunde grøntsager ind i kroppen på.

Din nye indsigt om sundhed stiller nye krav:

Derfor opstår spørgsmålet "hvor kan jeg finde sunde og lækre smoothies tæt på mig henne". Du starter måske ud med at google på livet løs og finder div. juice-barer i dit område, men de mangler alle nogle vitale dele af dine nye indsiger og forståelse for sundhed, velvære og livsstil, som netop du har besluttet dig for at efterleve. Men derfor finder du ikke det, du søger, og googles uendelige svar, giver dig desværre ikke det rette. For du ønsker ikke længere blot en juice eller blot en smoothie med alt for meget frugtsukker. 

Du finder ikke vores smoothies på hjørnet "nær dig", du får dem leveret friskt hjem direkte til din hoveddør:

Derfor leder du også efter et svar, der ikke eksisterer, fordi Greenwitch økologiske grøntsags-smoothies fåes som sådan ikke nede på hjørnet på en almindelig smoothie bar "tæt på dig". Vi gør det meget nemmere for dig her i Greenwitch. Med Greenwitch Smoothies, så leverer vi vores økologiske smoothies direkte hjem til dig, og så bliver "smoothies tæt på mig", til "smoothies leveret direkte hjem til mig".

Du bestemmer selv hvor mange og hvor ofte:

Vi kan levere dem til dig med kun 1 uges varsel, fordi vi producerer dem friskt hver uge. Du kan få dem på abonnement eller blot en enkelt gang. Du bestemmer helt selv hvor mange.

 

Vi har 7 varianter og du kan se alle vore skønne økologiske grøntsagssmoothies i vores online katalog her dem alle her

Previous article Sund graviditet med mange grøntsager
Next article Ingefærshots og de mange fordele