Skip to content
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
4 måder du får allermest ud af din grøntsagssmoothie på

4 måder du får allermest ud af din grøntsagssmoothie på

4 måder du får allermest ud af din grøntsagssmoothie på 
At starte en ny sund vane med en daglig grøntsagssmoothie er i sig selv godt. Men vidste du godt, at der er måder, hvorpå du kan sørge for at få allermest ud af din grønne smoothie på? 

1) Tidspunkt. Du kan ikke drikke en grøntsagssmoothie på et "dårligt" tidspunkt. Den vil gavne din krop uanset hvornår på døgnet, du indtager den. Men ved at drikke den som det første om morgenen (lige efter et stort glas vand vel at mærke), så får din krop størst mulighed for at absorbere alle næringsstoffer. Om morgenen har din krop ovenpå en lang nat brug for væske og næring, og den suger dine første måltider til sig, og her er en grøntsagssmoothie et optimalt valg.
 
2) Husk også dine daglige sunde fedtstoffer, fx avocado, nødder osv. Grøntsagssmoothies indeholder en lang række vitaminer og mineraler, herunder også fedtopløselige vitaminer, som, selvsagt, kræver fedt for at blive optaget optimalt. 
3) Variér! Skift løbende mellem vores 7 forskellige varianter, da du på denne måde opnår varieret grønt, hvilket sundheden og maven elsker. Et sundt og afbalanceret mikrobiom har utrolig stor gavn af varieret kost og en masse forskellige grøntsager. Vores MIX abonnementer indeholder alle 7 varianter, så du kan drikke en forskellig variant hver dag i ugen. 
4) Nyd dit liv! Sidst men ikke mindst så husk at nyde dit liv. Når du drikker en daglig grøntsagssmoothie bliver den hverken mere eller mindre sund af, at du lever "perfekt" sundt eller spiser en burger i ny og næ. Du kan netop hvile i, at denne daglige grønne vane støtter din krop hver dag i alle dens processer. Mange laver den fejl, når de starter en ny vane, SÅ skal de være sunde og forsøger at "perfekt sundt"! Og så giver de afkald på alle de lækre sager, og lever imponerende sundt. Men vi ved, at dette kun kan vare for en stund, indtil man ryger helt tilbage i de gamle vaner eller værre. Så nyd, for nydelsens skyld - og for at dine sunde vaner varer ved. Og husk: nydelse, vitamin nydelse som jeg kalder det, er også ren sundhed i sig selv.

Skål i dagens grøntsager og for nye sunde vaner, der varer ved! 
Previous article Vidste du, at dine smagsløg kan gøre dig usund?
Next article Sunde muffins til hverdagen