Skip to content
Track dine greenie smoothies på MyFitnessPal appen

Track dine greenie smoothies på MyFitnessPal appen

Det er blevet mere og mere populært med mad og kalorie-tracking! Og apps og teknologi har klart gjort det noget nemmere for os i vores hverdag, hvis man eksempelvis ønsker at tabe sig eller smide et par kilo. Hvem ved, måske du blot ønsker at holde vægten eller endda tage på i vægt. De mange apps viser sig at være en hjælp og vi har gjort det endnu nemmere for dig som grønt medlem hos os ved at alle vores produkter og "greenies" ligger direkte inde i disse apps så som lifesum og nu også MyFitnessPal.

Lad os komme i gang med effektiv og smart kalorietracking af Greenwitch smoothies!

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du registrerer et måltid, når du har indtaget en Greenwitch greenie i MyFitnessPal appen. 

Step 1: Søg på Greenwitch i søgefelt

Efter indtagelse af din Greenwitch greenie grøntsagssmoothie skal du gå til søgefeltet på din mobilapp og direkte oppe i søgefeltet søge på "Greenwitch".

Så burde vores Greenie komme frem.

Step 2: Registrer din Greenwitch greenie i appen

Efter korrekt søgning og identificering af din Greenwitch greenie vil du blive præsenteret for de mulige resultater. Ved søgning i søgefeltet på "Greenwitch" i MyFitnessPal appen til kalorieregistrering af dit måltid, vil du se alle resultater. Herefter gennemgår du din greenie's næringsdeklaration online eller på flasken og vælger den greenie og dermed resultat på appen, der passer 100% eller meget tæt på. Heldigvis har vores lækre greenie smoothies ofte den næsten samme kaloriemængde, så det er ok for dig at vælge en greenie, der ligger meget op af det korrekte kalorieindtag.

Som du kan se på søgeresultatet for din søgning, vil der dukke flere forskellige greenies op. Kig på antal kalorier og vælg en, der matcher din pågældende greenie så godt som muligt!

 

Step 3: Voila! Du har nu registreret dit Greenwitch greenie måltid i MyFitnessPal appen! Tillykke!

Vi håber guiden hjalp dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores support på email, chat eller telefon.

Previous article Antiinflammatorisk kost - 10 gode tips & tricks
Next article Vinterbadning: Sundhedsfordele ved isbadning og vinterbadning