Skip to content
Hvorfor vi anbefaler vores 3 dages Greenie Boost?

Hvorfor vi anbefaler vores 3 dages Greenie Boost?

Måske du allerede har prøvet vores 3 dages Greenie Boost? Hvis ikke, så kan du her høre, om den mon er noget for dig. ”Greenie” er det engelske udtryk for grøntsags-smoothie.

En ”boost”, ikke en kur!

Jeg har meget bevidst kaldt det for en ”boost” og ikke en ”kur”. Vores greenie boost er en måde at “booste” din krop med en utrolig høj mængde grøntsager og næring, hvorfor vi ikke kalder det en kur. Om du ønsker at indtage de mange greenies ved siden af øvrige sunde måltider eller som en “kur”, hvor du udelukkende indtager greenies på de tre dage, er op til dig, og det er intet, som vi giver nogle anvisninger omkring.

For mig handler Greenie Boost om at give dig muligheden for at tilføre din krop en masse grøntsager og selvomsorg.


Hvad er vores 3 dages Greenie Boost?
Kassen består af i alt 18 stk. grøntsagssmoothies, som skal indtages over tre døgn. Dvs. du drikker 6 greenies om dagen, tre dage i streg. På denne måde opnår du 1200 g. grøntsager pr. dag (i alt 3600 g.!).

En masse grøntsager og ikke for meget frugtsukker

Vores Greenie Boost indeholder et højt niveau af grøntsager og lavt niveau af frugt og frugtsukker. Du indtager i alt 1200 g. grøntsager og max 6 stykker frugt pr. dag. Det handler om at tilføre kroppen en masse næring fra særligt grøntsager uden samtidig at ende med at vælte kroppen i for store mængder frugt og frugtsukker. Dette er for at værne om et stabilt blodsukker. 

En masse fibre

Du vil også opnå en masse fibre, da vores boost består af smoothies, ikke juice, og dermed indeholder vores produkter alle fibrene fra grøntsagerne og frugternre. Dette er med til at vie mere mæthed og dermed ikke stresser kroppen for meget. 

Anvendelse 

Vores kunder anvender typisk denne kasse som en måde at kickstarte en sundere hverdag, i forbindelse med højtider og rejser, eller når man føler for at give sin krop en helt masse grøntsager og en pause fra at fordøje alt det, vi i dagligdagen får smidt i vores krop.

Du modtager et mix af vores 7 forskellige varianter, så du nemt både kan få en masse grøntsager og ligeledes opnå varieret grønt.

Køb vores 3 dages Greenie Boost kasse HER

Er jeg så sulten hele tiden i tre dage?  

De fleste af os har prøvet af være på juicekur. Det har jeg i hvert fald, og jeg må indrømme, at dette ikke er noget for mig, fordi jeg er så hammersulten hele tiden, og min mave gør næsten ondt af at være så tom, hehe.

Derfor har jeg udviklet denne smoothie-boost, hvor man, modsat juice, opnår alle fibrene fra råvarerne og dermed opnår mere mæthed, og dette gør det langt nemmere at komme igennem.

Ak jo, du vil være i stærkt kalorieunderskud, omkring 7-800 kalorier om dagen, og derfor vil du selvfølgelig opleve sult. Dette afhænger selvfølgelig også af, om du spiser små sunde måltider ved siden af eller ej.

Efter jeg har startet Greenwitch, kører jeg vores 3 dages Greenie Boost typisk i starten af hver sæson, dvs. optimalt 4 gange om året. Min personlige baggrund for mit valg stammer fra min historik (som du kan læse mere om her), hvorfor jeg værner om ikke at stresse min krop yderligere samt vedligeholde et stabilt blodsukker. 

Hvad kan jeg forvente efter de 3 dage?
Der er mange forskellige effekter ved at gennemføre vores 3 dages Greenie Boost, udover det åbenlyse, at din krop får 3,6 kg. (!) grøntsager på tre døgn, som giver et ordentlig skud grøn energi, der kan mærkes!

Vores kunder har bemærket og vendt retur med følgende:

  • Mere energi
  • Reguleret og forbedret sultfornemmelse
  • Bedre mæthedsfornemmelse
  • Bedre forståelse for kroppens behov
  • Færre cravings efter sødt
  • Mindre behov for kaffe
  • Stabilt blodsukker
  • Vægttab

Se flere af vores kunders anmeldelser af Boost kassen HER

Udover ovenstående er det især den mentale effekt, jeg personligt værdsætter. Det er som om, at de tre dage giver mig en mental pause/ro, hvor jeg kan slippe alle tanker om kost og måltider, som giver mig et enormt overskud og tid, samtidig med at jeg opnår en nulstilling af mine vaner og sult. Det føles som om, at jeg bedre kan vende tilbage til en sund balance, hvor jeg kan lytte til kroppens reelle behov og ikke blindt følge vaner om, hvornår jeg ”tror”, jeg er sulten osv. 

Sidst men ikke mindst:

Er en ”boost” eller ”kur” overhovedet godt for lige præcis dig?
Jeg mener, at det er vigtigt, at du sikrer dig, at det er det rette for dig at tage en smoothie boost eller kur. Du kan læse mere om dette i mit øvrige indlæg, hvor jeg stiller dig nogle vigtige spørgsmål, du skal spørge dig selv før en hvilken som helst form for ”kur”. Du finder indlægget HER.

Rigtig god fornøjelse!

Kh. Julie
Previous article Hvidkål, derfor bruger vi den i vores grøntsagssmoothies
Next article Vidste du, at dine smagsløg kan gøre dig usund?