Skip to content
Grøntsags-smoothies for begyndere og en lækker sund smoothie opskrift!

Grøntsags-smoothies for begyndere og en lækker sund smoothie opskrift!

Vores grøntsags-smoothies er spækkede med grøntsager, og de er en nem måde at få de daglige grøntsager på, MEN de smager selvsagt også lidt af grøntsager, og måske knap så meget af frugt og jordbær og bananer, som man kender fra klassiske smoothies. Så længere nede i denne artikel, der får du en opskrift på et af vores bud på en sund smoothie opskrift, du nemt selv kan lave.

Mange elsker den grønnere smag, og andre har sværere ved den.  

Har du svært ved den grønne smag?

Så bare rolig! Smag handler altid om tilvænning, og hvis man ikke er vant til at indtage mange grøntsager, så er det ikke altid lige nemt ”bare” at begynde at drikke en daglig grøntsagssmoothie. Ens smagsløg skal tilvænnes. Derfor er sunde vaner også en selvforstærkende proces, fordi jo sundere du spiser, desto sundere mad kan du lide og får lyst til. Det er smart! Det omvendte gør sig dog til gengæld også gældende, så hvis man er vant til at spise mange søde og fede sager, så er det også dette, man har ”lyst” til.

 

VORES VISION ER, AT DINE DAGLIGE GRØNTSAGER ER NEMME – OG SMAGFULDE!

Og det kan vi heldigvis love dig for, de er – og bliver -  og særligt, når du løbende har vænnet dig til smagen af grøntsager.

ADVARSEL!

Men vi advarer dig – du bliver hooked! Jeg tror, de fleste af vores kunder kan skrive under på, at efter noget tid, så kan de slet ikke drikke de mere frugtholdige og søde smoothies længere, fordi de pludselig er alt for søde til deres smagsløg.

 

Hvad kan du gøre?

 Så hvad kan du så gøre? Vi anbefaler, at du starter blødt ud. En god måde at starte på kan være at blande 1 stk frugt i vores grøntsagssmoothies i den første uge eller to. Herefter vil du allerede være blevet tilvænnet den grønnere smag.

 

ELLER

 

Du kan starte med at lave denne grøntsagssmoothie derhjemme, som indeholder 50/50 af frugt og grøntsager. Dvs. den indeholder mere frugt end vores grøntsags-smoothies, men den er samtidig også høj på grøntsager. Og den er super sund.

Ingredienser
3 stk frosne spinat-firkanter
3-4 stk frosne broccoli stykker
1 kiwi
1/4 appelsin
2-3 stk frosne jordbær
Plantemælk / vand til du opnår din ønskede konsistens

Alt blendes. Velbekomme 

Previous article Greenwitch øko greenies på Lifesum - sådan gør du!
Next article Grønkål - derfor skal du indtage netop det