Skip to content
Greenwitch øko greenies på Lifesum - sådan gør du!

Greenwitch øko greenies på Lifesum - sådan gør du!

Du kender sikkert allerede den smarte digitale app til at styre sit kalorie-indtag og tracke den mad man spiser gennem Lifesum!

Den smart app findes også i en gratis udgave, så du behøver ikke bruge en bondegård på at købe den. Appen fungerer således, at du registrerer alt, hvad du indtager og dermed får du udregnet dit eksakte kalorie-forbrug. Dette er der mange, der brug til, når de ønsker at tabe sig, komme i bedre form eller anden form for mål, hvor man skal holde øje med sit kalorieindtag.

Det fungerer også godt til at holde øje på et meget detaljeret "mikroniveau", da du kan se, hvor mange kalorier, fedt og proteiner du har/skal indtage. Eksempelvis, når du ønsker at tage på i muskler.

Vi oplever, at flere af vores kunder, der ønsker at tracke og registere deres kalorieindtag af vores økologiske grøntsagsmoothies, er meget glade for, at vores greenies allerede er registeret i appen. Så lad os vide dig, hvordan man gør!

 

Step 1: Registrer dit måltid (Kan evt. være morgenmad, frokost, snack eller andet)

Registrer dit indtage af Greenwitch greenie produkt


Step 2: Tilføj dit indtag af mad (evt. greenie) til enten et af de 4 måltidstyper (morgenmad, frokost, aftensmad, snack) og søg evt. på "greenwitch smoothies".

Greenwitch smoothies på Lifesum

Step 3: Du kan også scanne dit label på din smoothie i stedet for at søge på den

Scanning af Greenwitch smoothie til Lifesum

Step 4: Du har nu registeret dit måltid (en greenie) - tillykke!

Succesfuld registrering af Greenwitch greenie

 

Previous article Peberfrugten - din store helt!
Next article Grøntsags-smoothies for begyndere og en lækker sund smoothie opskrift!