Skip to content
Greenie koldskål med kammerjunker, danske jordbær og en masse grøntsager

Greenie koldskål med kammerjunker, danske jordbær og en masse grøntsager

Sommeren står for døren, og vi er allerede blevet beriget med flere varme sommerdage.
På de varme sommeraftener er det hos de fleste et stort hit med opskrifter på hjemmelavet koldskål.
Koldskål er nemt at lave og smager skønt – både som nem morgenmad, til frokost, aftensmad eller dessert, hvilket nok også er årsagen til at koldskål et klassisk sommerhit, og falder i god smag hos de fleste.
De fleste opskrifter på koldskål består af en god balance af sødme, syre og fedme.
Der findes et hav af opskrifter på hjemmelavet koldskål, så derfor synes vi heller ikke i skal snyde jer selv for at prøve kræfter med vores sundere grøntsagssmoothie version, en greenie koldskål. Den består ikke af de klassiske ingredienser, de fleste af jer nok forbinder en hjemmelavet koldskål med. Til gengæld der stadig god balance mellem syre og sødme, og så indeholder den et væld af grøntsager. En greenie koldskål der kan indtages som et nemt og sundt måltid med god samvittighed.
Med denne opskrift på vores version af en greenie koldskål kan du nyde de skønne sommeraftener med god samvittighed, selv hvis den indtages som hovedmåltid.

Greenie koldskål er utroligt nemt at lave og består af vores grøntsagssmoothie, som altid indeholder min. 200 g grønt og max. 100 g frugt. Der er således smæk på grøntsagerne, og det er en nem måde at få suppleret sit daglige indtag af grøntsager på 300 g. Vores version af greenie koldskål, er sødmefyldt, syrlig og dejligt mættende bl.a. pga. de mange fibre, som stammer fra grøntsagerne.
Server den med kammerjunker og danske jordbær.

Forberedelsestid: 5 minutter

Opskrift: 2 personer

1 Greenwitch grøntsagssmoothie (500 ml)
Jordbær
Kammerjunker

FREMGANGSPROCEDURE:
Hæld greenie i en skål og top med jordbær og kammerjunker.
Velbekomme.

 

Previous article Skulle det være en morgenmads smoothie?