Skip to content
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
OBS! Vores produktion er under ombygning i juli - modtag din ordre i august | Læs mere →
Er du "ægte" sund? Hør min historie fra usund til sund

Er du "ægte" sund? Hør min historie fra usund til sund

Siden jeg startede Greenwitch tilbage i 2017, er der sket rigtig meget på min egen sundhedsrejse. Jeg har opnået en atter dybere forståelse af, hvad sundhed egentlig går ud på i takt med, jeg har erfaret, hvad der har "virket" på mig selv.

For mig handler sundhed i højere og højere grad om trivsel og at leve tro mod sig selv. Ja det lyder ikke meget af gulerødder og løbeture, selvom sund kost og motion unægteligt er en stor del af regnskabet, så kan det aldrig stå uden et liv i trivsel, hvis du spørger mig.

Hvad er et liv i trivsel så? Det handler ikke om evig lykke, fordi det findes ikke.. så en sådan jagt på lykke er dømt til ulykke.

Jeg trives, når jeg lever tro mod mig selv og er i kontakt med hele mig; mine ægte følelser, passioner og alt derinde, som vi kan være gode til at fortrænge/ignorere i en verden fuld af særlige forventninger og normer. Og det indebærer netop også at være fortrolig med min ked af det hed, sorg og tristhed, som også er derinde. At give plads til det hele er trivsel, og at LYTTE! Fordi når jeg lytter, så er jeg hele tiden i tråd med, om jeg er på “rette sted”, eller om der er noget, jeg skal ændre i mit liv..

Sundhed er derfor for mig en sund krop og følelsen af, at jeg er det “rigtige sted” med de rigtige mennesker omkring mig og med meningsfulde aktiviteter, der bringer mig glæde og nydelse. Ikke lig med at jeg er evig glad og nyder alt, jeg laver. Men netop en grå mandag rokker ikke ved min "lykke-følelse", fordi jeg lytter og lever tro mod mig.

Giver det mening?

At være bevidst om hvem “hele jeg selv” er, dét er lykken og sundheden for mig. Det lyder simpelt. Tro mig det er det ikke nødvendigvis.

For mig har det taget laaang tid at nå hertil. Fordi hvor er der meget, jeg ikke lyttede til eller mærkede. Jeg ignorerede følelser, ubehag, smerte eller indsigter, som jeg havde svært ved at se i øjnene, og som jeg inderst inde godt vidste, at så jeg dem i øjnene, var jeg nødt til at foretage drastiske ændringer i mit liv.. For en stund var det nemmere at ignorere, men den livsstil fik mig hele tiden væk fra mig selv og mit “rigtige sted” i livet, og det medførte blot mere smerte, ubehag, tvivl, stress og frustration.

Og dét er direkte usundt.

Så mit bedste sundhedstips til dig i dag:
- Føler du, at du er tro mod hele dig selv?
- Eller er der mon nogle følelser eller sider af dig selv, du fortrænger eller ignorere?
Previous article Derfor anvender vi aldrig nogle former for kunstige sødemidler
Next article 5 tips til en nemmere sund arbejdsplads