Ekstra-grønt-kassen

575,00DKK mulighed for abonnement

  • Drik 2 grøntsags-smoothies om dagen
  • Du får 14 blandede grøntsags-smoothies (500ml)
  • Du opnår minimum 400 g. grønt pr. dag
Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

EKSTRA GRØNT KASSEN

I denne kasse modtager du i alt 14 grøntsagssmoothies, så du kan drikke 2 stk om dagen for et dagligt indtag af minimum 400 g grøntsager.

Du kan vælge forskellige mix og kombinationer af vores varianter, så du nemt både kan få en masse grøntsager og ligeledes opnå varieret grønt.

Greenie#1 med spinat, agurk, banan, citron, ingefær, vand
Greenie#2 med grønkål, agurk, ananas, banan, mynte, citron, chili, vand
Greenie#3 med broccoli, agurk, æble, banan, citron, vand
Greenie#4 med rødbede, gulerod, agurk, ananas, banan, æble, chili, citron, vand
Greenie#5 med gulerod, rød peberfrugt, tomat, æble, ananas, ingefær, citron, vand

INGEN BINDING:
Du kan opsige, ændre eller pause dine leveringer til hver en tid, senest torsdage før kl 12, inden din pågældende levering.

4 økologiske grøntsagssmoothies greenies på stribe

Jeg har købt Greenies siden september 2019. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange, mange år. For det første har jeg tabt cirka 8 kg indtil nu. Jeg føler en velvære og lethed i hele kroppen, som jeg ikke har kendt til før. De er velsmagende og nemme at indtage, og jeg elsker mine daglige ca. 3 flasker. Mine negle er blevet stærke og deler sig ikke mere. Før havde jeg meget bløde negle, der konstant gik itu. Ja, jeg føler, at min krop er under konstant positiv forandring med dette nemme tiltag. Flere af mine bekendte er også startet og melder om gode oplevelser med produkterne. Så min allerbedste anbefaling

Ella

Yderligere information

Pant

Pant B

Flasker

14

Vælg ønskede kombination af varianter:

Ekstra grønt Mix (mix af alle varianter), Ekstra grønt Kombi 12 (mix af greenie 1 og 2), Ekstra grønt Kombi 123 (mix af greenie 1, 2 og 3), Ekstra grønt Kombi 124 (mix af greenie 1, 2 og 4), Ekstra grønt Kombi 125 (mix af greenie 1, 2 og 5), Ekstra grønt Kombi 345 (mix af greenie 3, 4 og 5)